Ворота промислові розпашні

 

 

Наша компанія виготовляє і встановлює промислові ворота з хвірткою, що відрізняються міцністю, довговічністю і відмінними противандальні якостями.

 

КУПИТИ

Виробничі складські ворота мають в основі міцну сталеву раму з кутника 100 мм. Каркаси створок воріт робляться зі сталевої прямокутної труби і зашиваються листової сталлю товщиною 2 мм. На вимогу замовника виробляємо утеплення воріт пінопластом або мінеральною ватою. В цьому випадку зсередини створки зашиваються листом товщиною 1 мм.

 

Ворота надійно кріпляться до стіни за допомогою закладних елементів або арматури. Зігнути такі ворота неможливо, а висмикнути можна тільки за допомогою техніки разом зі стіною. Дві розпашні створки на петлях закриваються на засуви в підлогу і стелю. На кожній створці три петлі діаметром 30 мм.

Для зручності користування встановлюємо хвіртку в одну із створок. Хвіртка має ручку і замок з ключем. На вимогу замовника додатково приварюємо вушка під навісний замок.

Зовнішню частину воріт покриваємо захисною антикорозійною фарбою по металу після зачистки, знежирення і грунтівки. Покриття оберігає метал від сонячних променів, негоди, перепадів температур і подовжує термін служби металевого виробу.

 

Термін виготовлення воріт залежить від завантаженості наших зварників, уточнюйте. За бажанням замовника доставляємо і встановлюємо виготовлені ворота.

 

Виробляємо і монтуємо розпашні складські ворота по Києву і області. Телефонуйте! (044) 536 58 97, (067) 507 01 97, (066) 441 18 43.